Over ons

Flexsol is gegroeid uit een passie voor techniek en lassen.

Gestart in bijberoep met een focus op de particuliere markt, evolueerde Flexsol naar de zuivere industriële dienstverlening.

De focus ligt hierbij op de on site industriële laswerken en mechanisch onderhoud, beiden met een stevige ondersteuning van onze ruime werkplaats en lasatelier.

CERTIFICATEN

Lassen is al lang niet niet meer wat het geweest is. Diploma’s zijn vervangen door certificaten en vakkennis wordt gekoppeld aan audits.
Flexsol is volledig mee in dit verhaal.
We waren vanaf dag 1 mee met de EN1090 en bijhorende lasserskwalificatie. Naderhand hebben we die uitgebreid met andere lasprocessen om de mobiele laswerken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Bekijk hier al onze certificaten.

Snel

Dringende hulp of reparatie ter plaatse nodig?

Flexsol staat voor u paraat. Wij bezitten alle tools om uw probleem op te lossen. Zo kunnen wij met onze mobiele werkplaatsen onmiddellijk on site laswerken en mechanisch onderhoud uitvoeren. In onze lasatelier te Lokeren worden tegelijkertijd de nodige stukken op maat gemaakt en voorbereidingswerken gedaan. Dit allemaal in samenspraak met de klant. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Flexibel

 
Onverwachts probleem?

Het flexsol team bied u 24/7 een oplossing aan waar en wanneer u het nodig hebt. Na onderling afspreken kunnen wij binnen de 24u on site zijn met onze mobiele lasposten.

Compleet

 
… en niet alleen.

Bij Flexsol weten wij dat industriële laswerken vaak gepaard gaan met (de)montage van machineonderdelen, lagertechnieken, het onderhoud van afsluitkleppen, het vervangen van smeerpotten. On site laswerken als mechanisch onderhoud schrikt ons niet af.

Geïnteresseerd in de aanpak van Flexsol?