Eigen lasatelier tussen Antwerpen en Gent

Kwaliteit en snelheid zijn moeilijk te combineren, maar het is niet onmogelijk. Dankzij ons eigen, uitgeruste werkplaats kunnen we het nodig voorbereidend werk doen alvorens ter plaatse te gaan. Ons lasatelier is het knisperend hart van Flexsol waar we geen lasuitdaging uit de weg gaan.

Over ons

Kennis én materiaal

Technische ondersteuning

Ons atelier is het kloppend hart van Flexsol en het verzamelpunt van vakkennis en kwalitatief lasmateriaal.

In ons atelier herstellen we machines, snijden we platen, herstellen we scheepsonderdelen, lassen we stukken voor de scheepvaart, doen we hardoplas van slijtdelen aan vb. shredders. Kortom, we doen er al het laswerk dat niet ter plaatse moet of kan gebeuren.

Met goed materiaal is goed werk eenvoudig. Daarom is ons atelier uitgerust met…

  • Algemeen gereedschap
  • Snijbranders
  • Plasmasnijders
  • Halfautomaten
  • Gutsposten
  • Lasdraden – breed gamma
  • Elektrisch handgereedschap
  • Takels/stroppen/…

Het team actief in het atelier voert niet alleen straf laswerk uit maar denkt ook technisch mee met de projecten. Denken en doen dus, door mensen die écht graag lassen.

Snel ter plaatse, en terug.

Onze werkplaats is gelegen in Lokeren, net naast de E17. Centraal gelegen tussen Gent, Antwerpen en ideaal als uitvalsbasis om de verschillende zeehavens van Duitsland tot Frankrijk snel te bereiken. En dat geldt andersom uiteraard ook. Wij kunnen snel en eenvoudig kleine en grotere stukken transporteren tot bij ons en die lassen, gutsen en snijden in ons atelier. Onze werkplaats is uitgerust met 2 grote rolpoorten en een rolbrug van 8.5 ton die de volledige werkplaats overspant. Er kan dus wel wat binnen.

Constructies die te groot zijn (bij constructielassen kan dat al eens gebeuren), stellen we ze samen op het buitenterrein dat gedeeltelijk overkapt is.

Contact

Kom bij ons werken

Wil je werken bij een lasbedrijf actief in de recycling, metaal of maritieme sector met een team dat écht plezier heeft in zijn werk? Ook al is het soms zwaar en zijn de jobs vuil? Bekijk dan zeker onze vacatures. We zoeken altijd mensen met een genster voor lassen.