Technisch tekenen en lassen, advies van vakmannen

Iedereen kan bij ons lassen, ook onze bureaumensen en zeker ‘den baas’. Door onze jarenlange ervaring kunnen we bedrijven uit de recycling, metaal en maritieme sector écht adviseren en technisch ondersteunen bij lasprojecten. We weten hoe het werkt, wat haalbaar is en wat niet. We zijn geen ingenieursbureau maar weten wel wat technisch tekenen is. We kunnen tekeningen maken, lezen en interpreteren. Vanuit de praktijk, met gezond verstand en technisch uitvoerbare kennis. Moet je hier beroep op doen? Nee. Maar als we kunnen helpen, graag.

Samen aan de tekentafel

Voor nieuwe producten starten we van een wit blad. Jij komt met je idee, wij werken het technisch uit. Welk materiaal, welk volume, welke verbindingen. Samen werken we het best mogelijke resultaat uit: sterk, volgens verwachting, kwalitatief en haalbaar.

Getekend vanuit de praktijk, met kennis van lassen.

Ontwerpen optimaliseren

Is de technische tekening er en zoek je praktische feedback op het concept? Ook dan staan we voor je klaar. We kijken naar de haalbaarheid, de kostprijs, de uitvoerende kant zoals transport, inhijswerk, montage, … We kijken of er iets beter kan en stellen voor hoe wij het zouden doen. We zijn niet voor niets partners in crime als het om laswerken gaat.

We are partners in crime als het over lassen gaat

Meer over ons

Kom bij ons werken

Wil je werken bij een lasbedrijf actief in de recycling, metaal of maritieme sector met een team dat écht plezier heeft in zijn werk? Ook al is het soms zwaar en zijn de jobs vuil? Bekijk dan zeker onze vacatures. We zoeken altijd mensen met een genster voor lassen.