Sterk laswerk in recycling, metaal­sector en maritiem

Bij Flexsol zijn we sterk in robuust laswerk, volgens de VCA** normen, binnen de afgesproken tijd. Kwaliteit is een evidentie, ook in moeilijke omstandigheden. Want waar wij constructielassen of gutsen is het vaak vuil en het werk zwaar, and we love it!

Wij werken graag aan opdrachten waar anderen liever nee op zeggen, lassen moeilijke jobs en staan met plezier op minder evidente plaatsen om onze job te doen. 7/7 en 24u op 24, klaar voor kwalitatief laswerk.

Neem contact op

Lassen in de recycling sector

Shredders, sloopscharen, zeefmachines, perscontainers, windshifters, … We kennen ze van binnen en van buiten. Op locatie of bij ons op het atelier zorgen wij voor degelijk laswerk op alle typische recycling machines en toebehoren.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke lasdraad wanneer nodig is en hebben ze op voorraad. Zo beperken we de stoptijd in productie en besparen we tijd en geld. Een gepland onderhoud of snelle lasinterventie, ons recycling lasteam staat klaar.

Meer over recycling laswerk

Metaalindustrie laswerk

Kwaliteit en veiligheid, daar gaat het om bij laswerken in de metaalindustrie. Al zijn deze 2 een evidentie voor ons in elk project dat we lassen. We hebben de nodige VCA** certificaten en een vast team die lasopdrachten binnen de metaalindustrie uitvoert. Mannen met ervaring, die weten wat ze doen en hoe ze werk moeten afleveren waar de klant écht tevreden mee is. Zowel on site als in ons eigen atelier.

Over metaalindustrie laswerk

Lasopdrachten in de maritiem

Graafbakken, fenderhaken, relingen, trappen, metalen opbouwen,… grote en kleine laswerken op en rond het water zijn ons ding. We bespreken de technische vereisten naar materiaalgebruik, ballast,… met het team en werken het best mogelijke project uit. Snel als het moet en kan, maar zeker altijd kwalitatief zonder compromis.

Voor kleine series laswerk en voorbereidend werk, maken we gebruik van ons atelier. De montage gebeurt dan nadien on site. Ook het inhijswerk en de afwerking van het offshore laswerk nemen we voor ons rekening. We zijn niet voor niets al jaren partner in crime van bedrijven zoals Jan De Nul, Deme en Antes Roegiers.

 

Meer over offshore laswerk

Doen  én denken.

Lassen kunnen we geweldig, meedenken nog beter. We bekijken wat praktisch kan, welke materialen mogelijk zijn en welk ontwerp het best zijn doel dient. Dat doen we vanuit onze ervaring en kennis van laswerken. Vraag er dus gerust naar.

Technische ondersteuning

Kom bij ons werken

Wil je werken bij een lasbedrijf actief in de recycling, metaal of maritieme sector met een team dat écht plezier heeft in zijn werk? Ook al is het soms zwaar en zijn de jobs vuil? Bekijk dan zeker onze vacatures. We zoeken altijd mensen met een genster voor lassen.