Lasatelier

Onze werkplaats is gelegen in Lokeren, net naast de E17. Centraal gelegen tussen Gent, Antwerpen en ideaal als uitvalsbasis voor verscheidene zeehavens van Duitsland tot Frankrijk.

We beschikken over 1250m² oppervlakte met een werkplaats van 500m².  De werkplaats is vlot toegankelijk met 2 grote rolpoorten. Verder is deze uitgerust met een rolbrug van 8,5 ton en dit met een volledige overspanning van de werkplaats.

Grotere constructies kunnen ook samengesteld en afgebouwd worden op ons ruim buitenplein.  Al dan niet voorzien van een overkapping. Flexsol kan dus heel gemakkelijk grote en zware werkstukken manipuleren.

Onze werkplaats is het hart van onze onderneming.

  •  Herstelling van machines frames
  •  Constructie volgens EN1090. Dit voor staal en rvs.
  •  Hardoplas van slijtdelen
  •  Snijden van platen  tot 50 mm
  •  Scheepsonderdelen herstellen/ reviseren
  •  Nieuwbouw onderdelen voor de scheepvaart
  •  Toelevering van onderdelen voor de waterbouwkundige wereld.

 

 

contacteer flexsol

Atelier

Moortelstraat 22
9160 Lokeren
Routebeschrijving

Snel

Dringende hulp of reparatie ter plaatse nodig?

Flexsol staat voor u paraat. Wij bezitten alle tools om uw probleem op te lossen. Zo kunnen wij met onze mobiele werkplaatsen onmiddellijk on site laswerken en mechanisch onderhoud uitvoeren. In onze lasatelier te Lokeren worden tegelijkertijd de nodige stukken op maat gemaakt en voorbereidingswerken gedaan. Dit allemaal in samenspraak met de klant. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Flexibel

 
Onverwachts probleem?

Het flexsol team bied u 24/7 een oplossing aan waar en wanneer u het nodig hebt. Na onderling afspreken kunnen wij binnen de 24u on site zijn met onze mobiele lasposten.

Compleet

 
… en niet alleen.

Bij Flexsol weten wij dat industriële laswerken vaak gepaard gaan met (de)montage van machineonderdelen, lagertechnieken, het onderhoud van afsluitkleppen, het vervangen van smeerpotten. On site laswerken als mechanisch onderhoud schrikt ons niet af.

Geïnteresseerd in de aanpak van Flexsol?