Over ons

Flexsol is gegroeid uit een passie voor techniek en lassen.

Gestart in bijberoep met een focus op de particuliere markt, evolueerde Flexsol naar de zuivere industriële dienstverlening.

De focus ligt hierbij op de on site industriële laswerken en mechanisch onderhoud, beiden met een stevige ondersteuning van onze ruime werkplaats en lasatelier.

CERTIFICATEN

Lassen is al lang niet niet meer wat het geweest is. Diploma’s zijn vervangen door certificaten en vakkennis wordt gekoppeld aan audits.
Flexsol is volledig mee in dit verhaal.
We waren vanaf dag 1 mee met de EN1090 en bijhorende lasserskwalificatie. Naderhand hebben we die uitgebreid met andere lasprocessen om de mobiele laswerken zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Bekijk hier al onze certificaten.

Snel

Een dringende reparatie ter plaatse nodig?

Ons team staat onmiddellijk voor u paraat. We bezitten alle tools om uw probleem op te lossen. Zo kunnen we met onze mobiele werkplaats onmiddellijk on site laswerken en mechanisch onderhoud uitvoeren. In ons vast lasatelier worden tegelijkertijd de nodige stukken op maat gemaakt en voorbereidingswerken gedaan.

Flexibel

Een probleem komt vaak onverwachts…

Dankzij de combinatie van een mobiele werkplaats met een vast lasatelier en industriële laswerken met ondersteunende mechanische onderhoudswerken, kan het Flexsol team 24/7 een oplossing aanreiken waar en wanneer u het nodig hebt.

Compleet

 
… en niet alleen.

Bij Flexsol weten we dat industriële laswerken vaak gepaard gaan met (de)montage van machineonderdelen, lagertechnieken, het onderhoud vanafsluitkleppen, het vervangen van smeerpotten. Daarom kunt u bij Flexsol zowel terecht voor on site laswerken als mechanisch onderhoud.

Geïnteresseerd in de aanpak van Flexsol?