Mechanisch onderhoud

Flexsol is meer dan enkel een lasbedrijf.

Wij staan ook in voor allerhande mechanisch onderhoud, zoals demontage en montage van machine-onderdelen, lagertechniek of opmeten en uitlijnen van lagers, …
Ook voor de klassieke mechanische onderhoudswerken, zoals het onderhoud van afsluitkleppen en het vervangen van smeerpotten, kan u beroep doen op Flexsol.

De troef van de onderhoudswerken door Flexsol is dat wij ondersteund worden door ons high tech lasatelier. Op die manier kunnen dringende reparaties direct uitgevoerd worden.
Als bij een mechanisch onderhoud bijv. blijkt dat een collector stuk is, maken wij in ons lasatelier direct een nieuwe collector op maat, zodat deze de dag nadien opnieuw kan geplaatst worden.

Door de combinatie van onze mobiele werkplaats en de ondersteuning van onze ruim en perfect uitgeruste lasatelier, kunnen wij een heel snelle en zo flexibel mogelijke service leveren.

Flexsol … solid constructions, flexibel solutions.

contacteer flexsol

Mechanisch onderhoud door Flexsol

montage machineonderdelen

lagertechniek

onderhoud afsluitkleppen

vervangen smeerpotten

...

Snel

Een dringende reparatie ter plaatse nodig?

Ons team staat onmiddellijk voor u paraat. We bezitten alle tools om uw probleem op te lossen. Zo kunnen we met onze mobiele werkplaats onmiddellijk on site laswerken en mechanisch onderhoud uitvoeren. In ons vast lasatelier worden tegelijkertijd de nodige stukken op maat gemaakt en voorbereidingswerken gedaan.

Flexibel

Een probleem komt vaak onverwachts…

Dankzij de combinatie van een mobiele werkplaats met een vast lasatelier en industriële laswerken met ondersteunende mechanische onderhoudswerken, kan het Flexsol team 24/7 een oplossing aanreiken waar en wanneer u het nodig hebt.

Compleet

 
… en niet alleen.

Bij Flexsol weten we dat industriële laswerken vaak gepaard gaan met (de)montage van machineonderdelen, lagertechnieken, het onderhoud vanafsluitkleppen, het vervangen van smeerpotten. Daarom kunt u bij Flexsol zowel terecht voor on site laswerken als mechanisch onderhoud.

Geïnteresseerd in de aanpak van Flexsol?