Lasatelier

Onze werkplaats is gelegen in Lokeren, net naast de E17. Centraal gelegen tussen Gent, Antwerpen en ideaal als uitvalsbasis voor verscheidene zeehavens van Duitsland tot Frankrijk.

We beschikken over 1250m² oppervlakte met een werkplaats van 500m².  De werkplaats is vlot toegankelijk met 2 grote rolpoorten. Verder is deze uitgerust met een rolbrug van 8,5 ton en dit met een volledige overspanning van de werkplaats.

Grotere constructies kunnen ook samengesteld en afgebouwd worden op ons ruim buitenplein.  Al dan niet voorzien van een overkapping. Flexsol kan dus heel gemakkelijk grote en zware werkstukken manipuleren.

Onze werkplaats is het hart van onze onderneming.

  •  Herstelling van machines frames
  •  Constructie volgens EN1090. Dit voor staal en rvs.
  •  Hardoplas van slijtdelen
  •  Snijden van platen  tot 50 mm
  •  Scheepsonderdelen herstellen/ reviseren
  •  Nieuwbouw onderdelen voor de scheepvaart
  •  Toelevering van onderdelen voor de waterbouwkundige wereld.

 

 

contacteer flexsol

Atelier

Moortelstraat 22
9160 Lokeren
Routebeschrijving

Snel

Een dringende reparatie ter plaatse nodig?

Ons team staat onmiddellijk voor u paraat. We bezitten alle tools om uw probleem op te lossen. Zo kunnen we met onze mobiele werkplaats onmiddellijk on site laswerken en mechanisch onderhoud uitvoeren. In ons vast lasatelier worden tegelijkertijd de nodige stukken op maat gemaakt en voorbereidingswerken gedaan.

Flexibel

Een probleem komt vaak onverwachts…

Dankzij de combinatie van een mobiele werkplaats met een vast lasatelier en industriële laswerken met ondersteunende mechanische onderhoudswerken, kan het Flexsol team 24/7 een oplossing aanreiken waar en wanneer u het nodig hebt.

Compleet

 
… en niet alleen.

Bij Flexsol weten we dat industriële laswerken vaak gepaard gaan met (de)montage van machineonderdelen, lagertechnieken, het onderhoud vanafsluitkleppen, het vervangen van smeerpotten. Daarom kunt u bij Flexsol zowel terecht voor on site laswerken als mechanisch onderhoud.

Geïnteresseerd in de aanpak van Flexsol?