Mechanisch onderhoud

Flexsol is meer dan enkel een lasbedrijf.

Wij staan ook in voor allerhande mechanisch onderhoud, zoals demontage en montage van machine-onderdelen, lagertechniek of opmeten en uitlijnen van lagers, …
Ook voor de klassieke mechanische onderhoudswerken, zoals het onderhoud van afsluitkleppen en het vervangen van smeerpotten, kan u beroep doen op Flexsol.

De troef van de onderhoudswerken door Flexsol is dat wij ondersteund worden door ons high tech lasatelier. Op die manier kunnen dringende reparaties direct uitgevoerd worden.
Als bij een mechanisch onderhoud bijv. blijkt dat een collector stuk is, maken wij in ons lasatelier direct een nieuwe collector op maat, zodat deze de dag nadien opnieuw kan geplaatst worden.

Door de combinatie van onze mobiele werkplaats en de ondersteuning van onze ruim en perfect uitgeruste lasatelier, kunnen wij een heel snelle en zo flexibel mogelijke service leveren.

Flexsol … solid constructions, flexibel solutions.

contacteer flexsol

Mechanisch onderhoud door Flexsol

montage machineonderdelen

lagertechniek

onderhoud afsluitkleppen

vervangen smeerpotten

...

Snel

Dringende hulp of reparatie ter plaatse nodig?

Flexsol staat voor u paraat. Wij bezitten alle tools om uw probleem op te lossen. Zo kunnen wij met onze mobiele werkplaatsen onmiddellijk on site laswerken en mechanisch onderhoud uitvoeren. In onze lasatelier te Lokeren worden tegelijkertijd de nodige stukken op maat gemaakt en voorbereidingswerken gedaan. Dit allemaal in samenspraak met de klant. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Flexibel

 
Onverwachts probleem?

Het flexsol team bied u 24/7 een oplossing aan waar en wanneer u het nodig hebt. Na onderling afspreken kunnen wij binnen de 24u on site zijn met onze mobiele lasposten.

Compleet

 
… en niet alleen.

Bij Flexsol weten wij dat industriële laswerken vaak gepaard gaan met (de)montage van machineonderdelen, lagertechnieken, het onderhoud van afsluitkleppen, het vervangen van smeerpotten. On site laswerken als mechanisch onderhoud schrikt ons niet af.

Geïnteresseerd in de aanpak van Flexsol?